Karamel denildiğinde sizde de akan sular duruyor mu? Hele de tuzlu karamelse? Of!
Benim için durum gerçekten bu seviyede. Maillerimi kontrol ederken Saveur’dan gelen bu tarifi görünce hemen denenmesi gerekenler arasına yerleştirdim ve zaman bulduğumda o uzun listeden denediğim ilk tarif oldu. Çok minik adaptasyonlarla tarifi sizlerle paylaşmak için heyecan içerisindeyim.
Aslında uzun süredir tariflerimi instagramdan sadece hikalerden paylaşıyorum. Hatta hikayeleri öne çıkanlarda paylaşmadığım için bana biraz kızıyorsunuz. Bunun tek sebebi aslında takibi canlı tutabilmek, tarif paylaşmak her zaman bana zevk verdi. Tariflerimizi deneyen ve bize çektiği fotoğrafları atan, geri bildirimde bulunan harika takipçilerimiz var. Siz de onlardan biriyseniz bu vesileyle çok teşekkür ederim çünkü biz hayli mutlu ediyorsunuz.
Şimdi hadi gelin tarife geçelim. Bu muhallebi gerçekten ağzınızda eriyecek, bitsin istemeyeceksiniz. Ben farklı boy ve formlarda servislere koymayı tercih ediyorum çünkü böylece hem masada görsel bi şıklık oluşturuyor hem de az tatlı tüketmek isteyen, tatlıya doyamayan ve hatta bi küçük daha mı yesem diye düşünen misafirlerimiz için opsiyon sunmuş oluyoruz.
Tarifi denerseniz bizimle fotoğraf veya geri bildirim paylaşmayı lütfen ihmal etmeyin.
Ayrıca tarifin çıktısını “çıktı al” butonuna basarak kolayca alabileceğinizi unutmayın, afiyet olsun!
Yorum yazın
Bu site hCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için hCaptcha Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.