Evde kalmamızın bu denli önemli olduğu günlerde size destek olmak istiyoruz. Elimizden geldiğince basit ve güzel tarifleri sizinle paylaşıyor olacağız. Siz de tariflerimizi arkadaşlarınıza göndererek, uyguladağınız tariflerin fotoğraflarını atarak, beğeni ve eleştirilerinizi bize yazarak bize destek verip tariflerin devamını sağlayabilirsiniz. Hadi mutfaklara!
Malzemeler
4 adet elma
50 g kırık çiğ fındık veya çiğ badem
50 g kuş üzümü
1 adet limon
¼ muskat
Hazırlanışı
Elmaları baş kısımlarından kesin ve çekirdeklerini çıkartarak içini boşaltın. Biraz limon suyu sürüp bekletin. Kırık fındık, kuş üzümü, limon kabuğu, limon suyu ve ¼ muskat rendesini karıştırın ve eşit şekilde elmaların içine doldurun. Elmaların kapaklarını kapatın. Elmaları bir fırın kabına veya tepsisine alın. 160℃ fırında 25-30 dakika pişirin. Biraz tat eklemek isterseniz bal ve tarçınla servis edebilirsiniz.
Aşağıdaki butona tıklayarak bu tarifin çıktısını alabilirsiniz.
Yorum yazın
Bu site hCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için hCaptcha Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.